Mobility Innovation Centre Delft is aanwezig op de Transport Research Arena (TRA) in Dublin. TRA is het Europese transportevenement dat alle vervoerswijzen en alle aspecten van mobiliteit omvat. Het is de grootste Europese onderzoeks- en technologieconferentie over transport en mobiliteit.

Samen met 3 andere projecten – FRONTIER, TANGENT en Orchestra2020 – deelt het DIT4TraM Project de Multimodaal Verkeersmanagement cluster stand. Onze directeur Sascha Hoogendoorn-Lanser zal de inzichten die tot nu toe zijn opgedaan in het DIT4TraM Project presenteren en bespreken.

Om de kracht van samenwerking en het delen van kennis te benutten, maakt DIT4TraM deel uit van #4Front. Een samenwerkingsverband tussen de 4 projecten die worden gefinancierd door Horizon 2020, het onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie. Samen presenteren ze hun bevindingen en resultaten op de beursvloer.

Tijdens TRA nodigt MICD bezoekers uit om de mogelijkheden van verhandelbare mobiliteitsrechten te verkennen. Dit is één van de onderzoeksrichtingen uit het DIT4TraM project. Gedurende het event kunnen bezoekers de maatschappelijke impact van hun reiskeuzes ervaren.